Home > Bedrijfswagen financial lease

Als u als starter of zzp’er niet over de mogelijkheden beschikt om zelf een bedrijfswagen te kopen, kunt u gebruikmaken van financial lease bij de expert nabij Nijmegen. Met de hulp van Leasefitplan schaft u de auto aan die u nodig heeft en betaalt u de financier in een aantal overzichtelijke termijnen terug. U bepaalt zelf de hoogte van het maandbedrag en de looptijd van financial lease, doordat u zelf de bedrijfswagen kiest bij een bedrijf in Nijmegen.

Audi

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag

Kies de bedrijfswagen van uw dromen met financial lease dankzij advies van de expert in Nijmegen

Besluit u om Leasefitplan uit Tiel, nabij Nijmegen, in te schakelen omdat u een nieuwe bedrijfswagen aan wilt schaffen door middel van financial lease? Dan profiteert u van diverse voordelen, waaronder ook de mogelijkheid om werkelijk ieder model aan te schaffen. Het proces begint met een afspraak, waarin we de mogelijkheden bespreken. U weet vervolgens exact voor welk bedrag en tegen welke rente u een bedrijfswagen kunt kopen. Dit maakt de onderhandelingen met de dealer een stuk eenvoudiger, waardoor u binnenkort al wegrijdt in de auto van uw dromen.

Ontdek de vele voordelen van financial lease

Wij bieden bij ons kantoor nabij Nijmegen te allen tijde een transparante en persoonlijke service als het gaat om de financial lease, of operational lease, van uw bedrijfswagen. U profiteert gedurende het gehele proces van volledig vrijblijvende begeleiding, bestaande uit een informerende en adviserende rol. Ontvangt u graag aanvullende informatie met betrekking tot de mogelijkheden van financial lease voor uw nieuwe bedrijfswagen of bijvoorbeeld medische apparatuur? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0344 202 592 of stuur een e-mail naar info@leasefitplan.nl.

Vraag uw financial lease aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Maandtermijn