Home > Financial lease en operational lease

Wanneer u graag een auto wilt leasen, maar twijfelt tussen financial lease en operational lease dan voorzien we u bij Leasefitplan in Tiel, nabij Nijmegen, graag van advies. U merkt tijdens de eerste afspraak al dat wij een transparante en persoonlijke aanpak hanteren om u te informeren en adviseren. Hiermee garanderen wij dat u de juiste beslissing maakt.

Audi

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Wij adviseren u graag

De voordelen van financial lease en operational lease uitgelegd door experts nabij Nijmegen

De verschillen tussen financial lease en operational lease zijn klein, maar beide hebben hun eigen voordelen. Kiest u voor financial lease? Dan bent u de eigenaar van de auto, waardoor u recht heeft op verschillende belastingvoordelen. U vraagt bijvoorbeeld de btw op de aanschafprijs terug, wat al erg veel geld scheelt. Gaat u toch voor operational lease? Dan is de auto van de leasemaatschappij, waardoor zij verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de auto. U komt hiermee dus niet voor onvoorziene kosten te staan. Welke van de twee is in uw situatie de beste keuze? Wij voorzien u bij ons nabij Nijmegen graag van volledig vrijblijvend advies bij het kiezen tussen financial lease en operational lease. Hiervoor rekenen we dan ook geen acceptatie-, advies- of administratiekosten.

Maak een afspraak en ontdek de verschillen

Ontvangt u graag advies van onze experts nabij Nijmegen zodat u een weloverwogen keuze kunt maken tussen financial lease en operational lease? Neem dan contact op met Leasefitplan voor aanvullende informatie of om een afspraak te maken. U belt hiervoor naar 0344 202 592, stuurt een e-mail naar info@leasefitplan.nl of u vult het contactformulier in.

Vraag uw financial lease of operational lease aan

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Maandtermijn